Це - мій форум. Тут Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
В житті буть-кого завжди є вибір, він починається від вибору що з'їсти на сніданок іможе сягнути питань життя не тільки свого, а й інших людей, що з цим робити?
ничего не делать.а зачем?надо просто жить!зачем менять принципы жизни,если выбор существует-значит так надо.
Насправді питання вибору не існуе, ми завжди робимо те, що від нас вимагають. і ми не можемо нічого вирішувати самі
очень даже можемо!!если ты делаешь только то,что от тебя требуют,значит у тебя нет свободы!!а ведь каждый человек имеет право на свободу!
Право на свободу? Очень интересно... Но о какой свободе может идти речь в нашем с тобой случае?
а что в нашем с тобой случае?ты хочешь сказать,что я делаю тлько то,что от меня требуют?!!я всегда имею свое мнение и если оно не совпадает с мнением оппонента,я не делаю то,что он о меня требует!я свободный человек со свободным чувством выбора и демократической микросредой.
Свобода? Даже в случае с х-кой? Ты все еще хочеш сказать что мы делаем, то что мы хотим???
что такое х-кой???
Питання вибору ніколи не втрачає своєї актуальності. Ми щомиті обираемо щось чи когось. Питання не в тому що ми обираємо, питання у іншому: чим ми керуємось у нашому виборі. Чи думаємо ми про себе, чи про батьків, чи про інших людей, які нам не байдужі. Чи ми хочемо вдовільнити наші сьогоднішні бажання, чи забезпечуємо собі майбутне. Питаня вибору зводиться до вибору пропорції поєднання інтересів, своїх та чужих...
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги